© 2015 by Planika.NET
MENU

Družinsko doživetje v središču Slovenije

Če si želite odmik od vsakodnevnega vrveža, je pri nas pravi kraj za vas. V osrčju Slovenije smo v prijetnem zavetju gozda zgradili največji pustolovski park v Sloveniji ter mu dodali možnost spanja med krošnjami.

V parku lahko svoje spretnosti in pogum preizkušate na sedmih progah rezličnih težavnostnih stopenj, najmlajši pa se medtem lahko zabavajo v Gibalnici. Vsem obiskovalcem so na voljo mize in klopi, kjer se lahko odpočijete, okrepčate s svojo malico, pri nas pa ponujamo tudi nekaj prehranskih izdelkov lokalnih pridelovalcev ter osvežilne in tople napitke, ki jih dobite na blagajni.

Dan v geometrijskem središču Slovenije zaključite z večerjo na travniku ob ognju in spanjem v eni izmed izbranih krošenj dreves. Družina sta namenjena predvsem plato na jesnu in smreki. Če pa ste samo trije, pa se lahjko odločite tudi za hrast. Zjutraj vas bodo prebudili sončni žarki in ptičje petje, na vašo drevesno posteljo pa vas bo že čakala privezana košara z zajtrkom. Tega si lahko privoščite na platoju ali se ponovno spustite na travnik in dobrote iz košare pojeste tam.

Paket Družinsko doživetje v središču Slovenije vključuje vstopnino v Pustolovski park Geoss za štiri člane družine, večerjo in spanje med krošnjami ter zajtrk za vse. Cena je 210,80 EUR.

Več kombinacij družinskega doživetja lahko najdete na ceniku, za več informacij pa nam pišite na info@pustolovski-park-geoss.si. Vsakomur lahko pripravimo individualno ponudbo izbrane kombinacije doživetij. Potrudili se bomo, da se čim bolj prilagodimo vašim željam.

ZA REZERVACIJO IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC

Kontakt

Telefon: 030 332 332
bivanje@bivanjevkrosnjah.si

Linija sport, Miloš Kimovec s.p.
Slivna 15, 1252 Vače

GPS koordinate:
46.1227694
14.8152692

Twitter

Se dobimo med krošnjami v @SrceSlovenije? Kaj vse lahko pri nas počnete, pa si poglejte v Leinem prispevku https://t.co/TormnnXHQW :)
ponedeljek, 23. Jul 2018, 9:42 dop

V sredo, ob 10h, novinarjem predstavljamo NOVOST: #gozdnoutnorazvajanje. VABLJENI! https://t.co/LKSvYc16k9 https://t.co/ofRBZ32bv8
ponedeljek, 2. Jul 2018, 10:51 dop

Some colder days ahead, but sleeping in treetops in Slovenia is already possible :) @visitljubljana @SrceSlovenije https://t.co/KrDGe08Lue
četrtek, 21. Jun 2018, 7:23 pop

Sledite nam

Languages