© 2015 by Planika.NET
MENU

Ponudba

Gozdno čutno razvajanje

Gozdno čutno razvajanje

Pravijo, da je gozd odlično zdravilo proti stresu, zato smo Bivanju v krošnjah dodali Gozdno čutno razvajanje – do 3-urni voden oddih v blagodejnem objemu gozda.

V našem gozdu smo poiskali prostor, ki je nabit s pozitivno energijo ter nanj razpostavili viseče postelje, talna sedala in druge elemente za razvajanje. Povezali smo se s strokovnjaki ter pripravili voden oddih, ki vključuje krepitev imunskega sistema, zniževanje ravni hormona kortizola (vzroka večine bolezni), predvsem pa sprostitev, regeneracijo in mentalni trening, ki preverjeno deluje. Vključili smo tudi starodavne modrosti človekovega zdravljenja z naravo ter tehnike za obvladovanje stresa. Oddih sproti prilagajamo vašim željam in potrebam, zato lahko traja od 1,5 ure do 3 ure.

Med gozdnim čutnim razvajanjem boste uživali v objemu gozda, se gibali po njem, izvajali dihalne vaje, preizkušali tehnike za obvladovanje stresa, se sprehodili po gozdni čutni poti, preizkusili vaje čuječnosti, se sproščali na izvirnih sedalih ter razvajali svoja čutila s čajem iz skrbno izbranih sezonskih cvetlic.

Po gozdnem čutnem razvajanju boste sproščeni in opremljeni s praktičnim znanjem o načinih obvladovanja stresa, ki jih boste znali uporabljati v vsakdanjem življenju.

Zdravje ni stanje, je način življenja, ki krepi telo in duha. In mi to filozofijo živimo. Se nam pridružite?

Program Gozdno čutno razvajanje je v sodelovanju z Bivanjem v krošnjah razvila Anita Šerjak Koci, ki ga tudi izvaja. O svobodi od pretiranih čustev bo težko govoril nekdo, ki je ne živi vsak dan. Anita je ženska z mnogimi preizkušnjami v otroštvu, ki se je na neki točki odločila, da je te izkušnje ne bodo zaznamovale. Ob srečanju z njo boste začutili sproščenost, neizmerno željo po raziskovanju in spontano radost. Vseživljenjsko učenje in raziskovanje je njen strasten hobi. Zares se nikoli ne preneha učiti, zato se je pogosto drži nadimek živa enciklopedija. Iz lastnih preizkušenj se je naučila, da za srečno življenje ni preveč uporabno, če obsojaš, prehitro sklepaš, jemlješ stvari osebno in ne daješ vsega od sebe. Zato vsak dan naredi nekaj, česar jo je strah. S tem dejanjem daje odličen zgled svoji okolici in najboljši možen rezultat sama sebi.

Gozdno čutno razvajanje je nastalo preko projekta LAS Srca Slovenije in Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje. Zato bo prvi dve leti za to storitev akcijska cena.

CENIK

Redna cena

Cena v času akcije

1 oseba (na skupinski delavnici)*

25,00

20,00

Družinsko Gozdno čutno razvajanje (2 odrasla + do 2 otroka**)

+ doplačilo

110,00

10,00

60,00

5,00

Gozdno čutno razvajanje individualno***

125,00

120,00

Celodnevno družinsko doživetje za 4 osebe:
– vstopnina v Pustolovski park Geoss
piknik med krošnjami
– družinsko Gozdno čutno razvajanje
196,80 175,00

V ceno Gozdnega čutnega razvajanja je vključen DDV.

* Običajno delavnica poteka v družbi do 10 oseb. Izjemoma lahko v primeru, da je prijavljenih premalo oseb, izvedbo Gozdnega čutnega razvajanja prestavimo na drug termin, ko je prijavljenih dovolj oseb, vendar le po predhodni najavi.
** Cena vključuje maksimalno 2 otroka. Dodatni otrok ima doplačilo po ceniku.
*** Individualni program je namenjen posameznikom ali parom in je povsem prilagojen njim. Na tej delavnici ni drugih oseb.
Za nakup nam pišite na bivanje@bivanjevkrosnjah.si.

Za skupinske in družinske termine so prijave možne po razpisanih terminih, za individualno razvajanje pa po dogovoru.

Vsem, ki si boste privoščili Gozdno čutno razvajanje, priznamo 20 % popust pri nakupu vstopnice za Pustolovski park Geoss.

 

PRIJAVNICA s termini, ko izvajamo Gozdno čutno razvajanje

Za vsebino je odgovoren LINIJA SPORT, MILOŠ KIMOVEC S.P. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.

 

Kontakt

Telefon: 030 332 332
bivanje@bivanjevkrosnjah.si

Linija sport, Miloš Kimovec s.p.
Slivna 15, 1252 Vače

GPS koordinate:
46.1227694
14.8152692

Twitter

Se dobimo med krošnjami v @SrceSlovenije? Kaj vse lahko pri nas počnete, pa si poglejte v Leinem prispevku https://t.co/TormnnXHQW :)
ponedeljek, 23. Jul 2018, 9:42 dop

V sredo, ob 10h, novinarjem predstavljamo NOVOST: #gozdnoutnorazvajanje. VABLJENI! https://t.co/LKSvYc16k9 https://t.co/ofRBZ32bv8
ponedeljek, 2. Jul 2018, 10:51 dop

Some colder days ahead, but sleeping in treetops in Slovenia is already possible :) @visitljubljana @SrceSlovenije https://t.co/KrDGe08Lue
četrtek, 21. Jun 2018, 7:23 pop

Sledite nam

Languages