© 2015 by Planika.NET
MENU

Ponudba

Pustolovski park Geoss

V Pustolovskem parku Geoss v neposredni bližini vašega drevesnega bivališča se lahko, otroci in odrasli, dvignete od tal med drevesne krošnje in doživite čisto prave pustolovščine. Spretneži in adrenalina željni lahko to počnete na višini 25 metrov, zmerneži pa tudi na samo 1 metru. Pustolovski park Geoss ponuja šest plezalnih poti različnih težavnostnih stopenj, ki jih posameznik premaga v dveh do treh urah. Na različnih višinah (od 1 do 25 m od tal) je razporejenih 91 plezalnih elementov. Najlažja težavnostna stopnja je primerna za otroke od četrtega leta dalje. Vsak udeleženec pa izbere sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovščine med krošnjami lahko dopolnite z orjaškim spustom v skupni dolžini 915 m, ki je najdaljši v osrednji Sloveniji ter se pri tem dvignete do 25 metrov od tal in dosežete hitrost tudi do 60 km/h.


Vedno vas bodo prijazno sprejeli izurjeni inštruktorji, ki bodo skrbeli za vašo varnost. Vas in vaše otroke bodo najprej naučili pravil plezanja po krošnjah dreves in obnašanja v parku, nato pa vas ves čas spremljajo in vam pomagajo. Med drevesi vas bo varovala oprema proizvajalcev Petzl, Singing rock in pa Climbing Technology. Park je zgrajen skladno z EU standardom EN 15661-1 in kot tak zagotavlja 100 % varnost vseh obiskovalcev.
Pustolovščino med krošnjami lahko dopolnite s piknikom v parku po vaši meri ali pa si pod drevesnimi krošnjami organizirate svojo zabavo.

Vabljeni, da nas obiščete v vasi Slivna in se o pozitivnih učinkih dneva preživetega med drevesnimi krošnjami prepričate kar sami.

Dobrodošli!

Pustolovski park Geoss je med šolskimi pošitnicami odprt vsak dan, sicer pa med vikendi in prazniki. Tistim, ki se odločite dan ali noč preživeti med krošnjami, priznamo tudi 20 % popust pri vstopnini v Pustolovski park Geoss.

Več o Pustolovskem parku Geoss najdete tukaj.

Kontakt

Telefon: 030 332 332
bivanje@bivanjevkrosnjah.si

Linija sport, Miloš Kimovec s.p.
Slivna 15, 1252 Vače

GPS koordinate:
46.1227694
14.8152692

Twitter

Se dobimo med krošnjami v @SrceSlovenije? Kaj vse lahko pri nas počnete, pa si poglejte v Leinem prispevku https://t.co/TormnnXHQW :)
ponedeljek, 23. Jul 2018, 9:42 dop

V sredo, ob 10h, novinarjem predstavljamo NOVOST: #gozdnoutnorazvajanje. VABLJENI! https://t.co/LKSvYc16k9 https://t.co/ofRBZ32bv8
ponedeljek, 2. Jul 2018, 10:51 dop

Some colder days ahead, but sleeping in treetops in Slovenia is already possible :) @visitljubljana @SrceSlovenije https://t.co/KrDGe08Lue
četrtek, 21. Jun 2018, 7:23 pop

Sledite nam

Languages