© 2015 by Planika.NET
MENU

By Živa Lopatič in Nerazvrščeno

Spati na drevesu kot ptičica na veji

Energije dreves

Pred kratkim nas je obiskala Oneya, ki je v svojem blogu opisala različne energije dreves in poudarila: ”Odločitev, med katerim vejevjem prespati, ni bila najlažja, vsako drevo namreč nosi drugačno energijo, o čemer se je med gradnjo in skrbjo za gnezdeca v krošnjah prepričal tudi Miloš – moški, ki je dobil idejo ter svojo  vizijo o tovrstnem razvajanju vseh čutov tudi čudovito uresničil.”

Med krošnje je prišla bivati sama, kar se ne zgodi pogosto. S seboj je prinesla vrsto stvari, s katerimi bi si krajšala čas in kar najbolje izkoristila preživeto noč v naravi, a jo je celotno doživetje presenetilo … soočati se ji ni bilo treba niti s strahom (biti sam v gozdu ponoči), niti s pretirano količino časa, ki bi ga morala nekako porabiti. ”Lahko sem si predstavljala, kako bi na travniku plesale kakšne gozdne vile ali pa okoli ognja čarale čarovnice … In v vsem tem uživala, uživala, uživala  …. ”

Dovolj ji je bilo, da je samo bila! ”Ni pomembno, kaj delam … popolnoma dovolj je, če samo sem … brez namena, brez pehanja za ciljem … Svobodna kot ptičica na veji … V aktivnem, nemirnem, tekmovalnem, agresivnem … svetu pričakovanj in dosežkov je drevo s pomočjo človeka ustvarilo kotiček, kjer lahko samo si …”.

Hvala, Oneya, za obisk in čudovito zapisan blog, ki je v celoti na voljo na tej povezavi: http://igriscezivljenja.net/blog/spati-na-drevesu-kot-pticica-na-veji/.

 

SaveSave

0 Comments

Kontakt

Telefon: 030 332 332
bivanje@bivanjevkrosnjah.si

Linija sport, Miloš Kimovec s.p.
Slivna 15, 1252 Vače

GPS koordinate:
46.1227694
14.8152692

Twitter

Se dobimo med krošnjami v @SrceSlovenije? Kaj vse lahko pri nas počnete, pa si poglejte v Leinem prispevku https://t.co/TormnnXHQW :)
ponedeljek, 23. Jul 2018, 9:42 dop

V sredo, ob 10h, novinarjem predstavljamo NOVOST: #gozdnoutnorazvajanje. VABLJENI! https://t.co/LKSvYc16k9 https://t.co/ofRBZ32bv8
ponedeljek, 2. Jul 2018, 10:51 dop

Some colder days ahead, but sleeping in treetops in Slovenia is already possible :) @visitljubljana @SrceSlovenije https://t.co/KrDGe08Lue
četrtek, 21. Jun 2018, 7:23 pop

Sledite nam

Languages