© 2015 by Planika.NET
MENU

Bivanje v krošnjah

Tehnične informacije

Spanje na platoju

vpetem v krošnjo dreves, na katerem lahko spi do 6 oseb hkrati. Na plato splezate po lestvi, ves čas bivanja na drevesu pa vas varuje varnostni pas in zaščitna ograja.

 

Foto: Tomaž Zupan Photography Spanje v višeči postelji

na kateri lahko spita največ dve osebi. Na posteljo splezate po vrvi s pomočjo plezalnih pripomočkov, ves čas bivanja v viseči postelji vas varuje varnostni pas.

 

Piknik v krošnjah Piknik v krošnjah

Na platoju v drevesni krošnji vas bo čakala dekica, blazine, košara z dobrotami iz bližnje okolice in steklenica penine. Do platoja dostopate po lestvi, ki jo med bivanjem v krošnji potegnete k sebi. Ves čas vas varuje varnostni pas in zaščitna ograja.

 

Travniška večerja Travniška večerja

Pred spanjem pripravimo večerjo na travniku blizu vaše drevesne postelje. Zakurimo ogenj, pogrnemo odejo, postrežemo s hrano ter vas pustimo, da uživate miren večer s čudovitim pogledom na zvezde in luno.

* Pijača ni vključena v večerjo, lahko pa jo po želji naročite.

 

Zajtrk v postelji Zajtrk v postelji

Ko se zbudite vas bo pričakala košara z zajtrkom, privezana na vašo visečo posteljo ali dvignjena na škripcu ob vašem platoju. Potegnete jo k sebi in si privoščite zajtrk v postelji.

 

Špagetni vložek Počitek na Slovenski postelji

Slovenska postelja je za vas pripravila vrhunsko ležišče prilagojeno ambientu, ki vsebuje inovativni špagetni podvložek nadgrajen za vroče ali hladne noči. Podvložek je primeren za vse, tudi alergike, saj ne vsebuje niti pene niti lateksa. Prevleka je narejena iz 100 % ekološkega bombaža brez barvil in je pralna na 60 ºC.
Vzglavnik Dremavček je prilagodljiv po višini in primeren za spanje na hrbtu, boku ali trebuhu. Vzglavnik prilagodite sebi tako, da si za spanje na hrbtu ožji del vzglavnika namestite pod vrat, glava pa sloni na širšem ovalu. Ko se obrnete na bok, pa potegnete vzglavnik k sebi, spodnji ožji oval podvihate pod večji oval in tako dobite potrebno višjo oporo zaradi ramena, ki pritiska na podvložek. Za spanje na trebuhu pa ga preprosto obrnete in spite na širšem ovalu. Vzglavnike smo opremili z oranžnimi energetskimi simboli, ki vam prinesejo še lepše sanje.
Slovenska posteljaPokrili se boste s pregrinjalom narejenim iz čiste ovčje fine volne, ki nežno objame celo telo. Glede na zunanje temperature boste uporabili eno ali dvoplastno pregrinjalo. Tudi posteljnina je iz 100 % bombaža ter barvno in energetsko usklajena z okoljem. Slovenska postelja vam želi dobro spanje na posteljah, ki so jih s pomočjo temeljitih raziskav in številnih testiranj izdelali posebej za Bivanje v krošnjah.

 

Rezervacije za bivanje v krošnjah sprejemamo prek obrazca na spletni strani in elektronskega naslova bivanje@bivanjevkrosnjah.si.

Ko je rezervacija potrjena, jo lahko za isti dan prekličete najkasneje do 14. ure. Po tem roku je rezervacija dokončna in rezervacijskega zneska ni več možno prenesti na drug termin.

Kontakt

Telefon: 030 332 332
bivanje@bivanjevkrosnjah.si

Linija sport, Miloš Kimovec s.p.
Slivna 15, 1252 Vače

GPS koordinate:
46.1227694
14.8152692

Twitter

Se dobimo med krošnjami v @SrceSlovenije? Kaj vse lahko pri nas počnete, pa si poglejte v Leinem prispevku https://t.co/TormnnXHQW :)
ponedeljek, 23. Jul 2018, 9:42 dop

V sredo, ob 10h, novinarjem predstavljamo NOVOST: #gozdnoutnorazvajanje. VABLJENI! https://t.co/LKSvYc16k9 https://t.co/ofRBZ32bv8
ponedeljek, 2. Jul 2018, 10:51 dop

Some colder days ahead, but sleeping in treetops in Slovenia is already possible :) @visitljubljana @SrceSlovenije https://t.co/KrDGe08Lue
četrtek, 21. Jun 2018, 7:23 pop

Sledite nam

Languages