© 2015 by Planika.NET
MENU

Bivanje v krošnjah

Splošni pogoji

Bivanje v krošnjah je sestavljeno iz različnih produktov, med katerimi izbira obiskovalec sam:

Ob rezervaciji želenega produkta navedete koliko oseb bo prisotnih, datum koriščenja produkta in morebitne posebne želje, Bivanje v krošnjah pa vam pošlje sporočilo z zneskom za omenjeno storitev. Rezervacijo smatramo za dokončno potrjeno, ko je na poslovnem računu Bivanja v krošnjah nakazan znesek 50 eur. Zneska rezervacije ne vračamo, lahko pa znesek koristite za katerokoli od naših storitev Bivanja v krošnjah, oz. Pustolovskega parka Geoss. Ko je rezervacija potrjena, jo lahko za isti dan prekličete najkasneje do 14. ure. Po tem roku je rezervacija dokončna in rezervacijskega zneska ni več možno prenesti na drug termin.

V ceno je všteto:

Mladoletne osebe se lahko Bivanja v krošnjah udeležijo samo v spremstvu polnoletne osebe.

Vsak obiskovalec ob prihodu prejme varnostni pas, ki mu ga osebje Bivanja v krošnjah nadene na životec.

Varnost – vsak obiskovalec Bivanja v krošnjah ob prihodu prejme varnostni pas, ki ga ne snema do odhoda. Uslužbenci Bivanja v krošnjah obiskovalce naučijo rokovanja z varnostnim pasom ter jim dajo navodila za uporabo. Ko se obiskovalec dvigne med krošnje dreves, je uporaba varnostnega pasu obvezna.

Splošni pogoji se lahko spreminjajo. Aktualni splošni pogoji so na voljo na spletni strani www.bivanjevkrosnjah.si in na sedežu podjetja.

Junij 2015

Kontakt

Telefon: 030 332 332
bivanje@bivanjevkrosnjah.si

Linija sport, Miloš Kimovec s.p.
Slivna 15, 1252 Vače

GPS koordinate:
46.1227694
14.8152692

Twitter

Se dobimo med krošnjami v @SrceSlovenije? Kaj vse lahko pri nas počnete, pa si poglejte v Leinem prispevku https://t.co/TormnnXHQW :)
ponedeljek, 23. Jul 2018, 9:42 dop

V sredo, ob 10h, novinarjem predstavljamo NOVOST: #gozdnoutnorazvajanje. VABLJENI! https://t.co/LKSvYc16k9 https://t.co/ofRBZ32bv8
ponedeljek, 2. Jul 2018, 10:51 dop

Some colder days ahead, but sleeping in treetops in Slovenia is already possible :) @visitljubljana @SrceSlovenije https://t.co/KrDGe08Lue
četrtek, 21. Jun 2018, 7:23 pop

Sledite nam

Languages