Menu
Košarica

Bivanje v viseči postelji - Breza/Bukev

Alt

Viseča postelja prosto visi z drevesne krošnje. Omogoča spanje dvema osebama. Njena dimenzija je 135x200 cm.

Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Na posteljo se povzpnete po vrvni lestvi.

Breza/bukev je lokacija, ki dejansko zajema dve drevesi. Deblo, ki drži posteljo je na brezi, veja, ki pa drži posteljo stran od debla, pa je od bukve. Ta lokacija leži na izredno lepi razgledni točki, verjetno eni najlepših pri nas

Viseča postelja je vpeta v obe drevesi, zato se njuni energiji prepletata. Breza sprošča in pomirja, odvzame stres, če ji le dovolimo, bukev pa nam daje moč in pogum, da se osredotočimo in lažje spoprimemo z življenjskimi izzivi, navdihne nas z vedrino, dvigne samozavest in uči razumeti nasprotja. Kombinacija obeh dreves je idealna za sprostitev vsakodnevnih skrbi in napolnitev z novo krepilno energijo.

Pred spanjem večer preživite na pripravljenem prostoru na travniku ob viseči postelji, kjer vam bomo postregli travniško večerjo, zjutraj pa vas bo na posteljo privezana čakala košarica z zajtrkom.

Večerni del na tej lokaciji vam ob jasni noči omogoča čudovit pogled v nebo.

Rezerviraj termin

Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 nočitev
160.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)

Popusti in dodatno

  • če se za spanje odloči posameznik priznamo 10 EUR popusta

  • ob rezervaciji dveh nočitev v isti postelji za dve osebi, vam za drugo nočitev priznamo 20 EUR popusta

Vsebuje
Nočno bivanje : od 18h do 10h naslednjega dne
Primerno za
Minimalna starost: 16 let
Število oseb: do 2

BREZA/BUKEV - idealna kombinacija pozitivnih energij

Viseča postelja je vpeta v obe drevesi, zato se njuni energiji prepletata. Breza sprošča in pomirja, odvzame stres, če ji le dovolimo, bukev pa nam daje moč in pogum, da se osredotočimo in lažje spoprimemo z življenjskimi izzivi, navdihuje nas z vedrino, dvigne samozavest in uči razumeti nasprotja. Kombinacija obeh dreves je idealna za sprostitev vsakodnevnih skrbi in polnitev z novo krepilno energijo.