Menu
Your Cart

GIFT VOUCHERS

Model: Paket-dnevno-nočna-druzinska-pustolovscina
Dnevno - nočna družinska pustolovščinaVključuje družinsko vstopnico za pustolovski park za en dan in Bivanje v krošnjah za 2 odrasli osebi in izbrano število otrok. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, zaradi Bivanja v krošnjah. Stranke lahko izberejo predlagan vrstni red produktov: ..
196.80€
Ex Tax:179.73€
Model: celodnevno-druzinsko-dozivetje
Dnevno doživetje za pareVključuje vstopnico za pustolovski park, piknik v krošnjah in delavnico gozdnega čutnega razvajanja vse za 2 odrasli osebi. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, saj vključuje piknik na drevesu in gozdno čutno razvajanje, ki oba potrebujeta rezervacijo. Za navedeni ..
150.00€
Ex Tax:136.99€
Model: bon -manj-adrenalina
Doživetje za pareVključuje Vstopnico za Pustolovski park geoss in delavnico gozdnega čutnega razvajanja. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, saj vključuje delavnico gozdnega čutnega razvajanja. Stranke lahko izberejo predlagan vrstni red produktov: 1.) najprej gozdno čutno razvajanj..
77.00€
Ex Tax:70.32€
Model: bon-dnevno-druzinsko-dozivetje
Bon Dnevno družinsko doživetjeVključuje družinsko vstopnico za pustolovski park, piknik v krošnjah in delavnico gozdnega čutnega razvajanja vse za 2 odrasli osebi in 2 otroka..
213.00€
Ex Tax:194.52€
Model: bon-dnevno-dozivetje-visece-postelje
Bon Dnevno doživetje viseče postelje..
80.00€
Ex Tax:73.06€
Model: bon-bivanje-v-krosnjah
Vabimo vas na obronek gozda, kjer se boste spočili od stresa vsakdanjika in kjer boste lahko brezskrbno uživali v dragocenih trenutkih, ki jih pogrešamo v sedanjem tempu življenja.Lesena veranda stoji neposredno nad nasadom gorske sivke, katere vonj vam bo pomagal pri nemirnem spancu in slabi energi..
120.00€
Ex Tax:109.59€
Model: bon-druzinsko-dozivetje
Bon Družinsko doživetje..
105.00€
Ex Tax:95.89€
Model: bon-bivanje-v-krosnjah
Bon Bivanja v krošnjah je odlično darilo za vse tiste, ki želite podariti izvirno darilo.Največkrat ga stranke podarijo za poročno darilo, ali za okroglo obletnico parom. Je pa seveda odlično darilo tudi za družino, za katero veste, da so radi v naravi.Bivanje v krošnjah vključuje večerjo na travnik..
160.00€
Ex Tax:146.12€
Model: bon-piknik-v-krosnjah
Bon Piknik v krošnjah..
60.00€
Ex Tax:54.79€
Model: vrednostni-bon
 Vabimo vas na obronek gozda, kjer se boste spočili od stresa vsakdanjika in kjer boste lahko brezskrbno uživali v dragocenih trenutkih, ki jih pogrešamo v sedanjem tempu življenja.Lesena veranda stoji neposredno nad nasadom gorske sivke, katere vonj vam bo pomagal pri nemirnem spancu in slabi ene..
poljubna vrednost
text_pagination