Menu
Košarica

Bivanje v viseči postelji - Oreh

Alt

Viseča postelja prosto visi z drevesne krošnje. Omogoča spanje dvema osebama. Njene dimenzije so 135x200 cm.

Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Na posteljo se povzpnete po vrvni lestvi.

Vsako drevo ima svojo zgodbo.
Oreh je samostojno drevo izven gozda, razgled je na Moravško dolino, Trojansko hribovje in vas Slivna, obenem pa omogoča zelo lep pogled na zvezdnato nebo. Zaradi svoje lokacije izven gozda namreč omogoča pogled v nebo v vse smeri. Omogoča jutranji pogled na sončni vzhod.

Oreh je drevo z močnim značajem. Spodbuja moč in željo po potrebnih spremembah pri posamezniku, krepi samostojnost in neodvisnost, jasnost in voljo. Oreh nam pomaga objektivno razumeti dogajanje okoli nas in razlikovati med dobrim in zlem.

Ljudje z močnim nihanjem razpoloženja, se ob orehu umirijo. Bližina drevesa nam pomaga, da se osredotočimo nase in na ljudi ob sebi. Le kaj je lahko lepšega kot šepet gozda in prostrano zvezdnato nebo nad nami.

Pred spanjem večer preživite na pripravljenem prostoru na travniku ob viseči postelji, kjer vam bomo postregli travniško večerjo, zjutraj pa vas bo na posteljo privezana čakala košarica z zajtrkom. 

Rezerviraj termin

Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 nočitev
160.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)

Popusti in dodatno

  • če se za spanje odloči posameznik priznamo 10 EUR popusta
  • ob rezervaciji dveh nočitev v isti postelji za dve osebi, vam za drugo nočitev priznamo 20 EUR popusta
Vsebuje
Nočno bivanje : od 10h do 18h naslednjega dne
Primerno za
Minimalna starost: 16 let
Število oseb: do 2

OREH - krepi jasnost in voljo

Oreh je drevo z močnim značajem. Spodbuja moč in željo po potrebnih spremembah pri posamezniku, krepi samostojnost in neodvisnost. Oreh nam pomaga objektivno razumeti dogajanje okoli nas in razlikovati med dobrim in zlem. Pomaga razčistiti med resničnostjo in iluzijami.