Menu
Košarica
Bon Piknik v krošnjah
Alt

Podarite nepozabno doživetje piknika na drevesu. Edinstven prostor za piknik se nahaja dejansko v krošnji drevesa.

Fiksni platoji v krošnjah dreves omogočajo dnevno izvedbo piknika na drevesu, ponoči pa bivanje v krošnjah. Nameščeni so od 10 do 15 metrov nad tlemi. Nanje se povzpnete po leseni lestvi.

Platoji so trije in se nahajajo v bližini pustolovskega parka Geoss. So različno odmaknjeni od dogajanja v parku in na različnih drevesih.

Jesen je najbolj odmaknjen od dogajanja v parku. Pogled s platoja je na vas Slivna in na pašnike ob gozdu. Ima pristen stik med gozdom in travnikom, saj boste zaradi nagnjenosti travnika dobili občutek, da ste del njega, čeprav ste v resnici 10 m od tal.
Hrast je najbližji parku in morda se nanj celo vidi z ene od prog parka. Posledično je piknik na njem verjetno najbolj praktičem za tiste, ki si vzamejo kombinacijo piknika in obiska v parku. Pogled s platoja je na Moravško dolino, prav tako pa na travnike in na naravo. Ta plato je najvišji med vsemi, saj se nahaja kar 15 m od tal.
Smreka se nahaja blizu parka, a je nad parkom in se nanj ne vidi. Ta plato je edini, ki ni na obrobju gozda, saj se nahaja v gozdu. Je največji med vsemi in posledično omogoča piknik več osebam, kot ostala dva, če je taka želja. Plato je na višini 12m od tal

Piknik na drevesu pomeni, da vam na tem platoju pripravimo oblazinjeno podlogo, dodamo vzglavnike in odeje. Opremimo vas z varnostnimi pasovi in ko vas popeljemo na plato, vam prinesemo tudi piknik košarico. Ta vsebuje domače dobrote v narezku, sadje, zelenjavo in pijačo. Vsega dovolj za okrepčilo.

Lokacija je ob zakupu na voljo od 11. do 17. ure.

Izberi število oseb

OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
60.00€
Kupi bon
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)
Vsebuje
Piknik med krošnjami: od 11h do 17h
Primerno za
Minimalna starost: 16 let za samostojen dostop, sicer ob spremstvu staršev.
Število oseb: do 8