Menu
Košarica
Doživetje na verandi z vonjem po lavandi

Doživetje na verandi z vonjem po lavandi

Alt

Vabimo vas na obronek gozda, kjer se boste spočili od stresa vsakdanjika in kjer boste lahko brezskrbno uživali v dragocenih trenutkih, ki jih pogrešamo v sedanjem tempu življenja.

Lesena veranda stoji neposredno nad nasadom gorske sivke, katere vonj vam bo pomagal pri nemirnem spancu in slabi energiji. V notranjem prostoru vas čaka doma izdelana postelja iz masivne smreke, ki vas bo napolnila z pretokom energije, glavo pa boste naslonili na vzglavnike polnjene z luščinami domače pire.

Večer bo namenjen samo vam. Uzrite se v mozaik neba in uživajte v svežem gorskem zraku. Neposredno ob verandi je kotiček s kuriščem. Ponujamo vam možnost večerje, ki vam jo dostavimo na lokacijo ali pa si sestavine prinesete sami in se preizkusite v pripravi ognja in peke v lastni režiji, kar je zagotovo pravo doživetje.

Po mirni noči vas bo ob zori na verandi pričakala košarica polna svežih dobrot z domačije Pr’Škrundr.

Ob rezervaciji dobite možnost najema električnih koles zgolj za ceno 25 eur po kolesu.


Rezerviraj termin

Rezervacija nastanitve je za dve osebi
Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)

TRAJNOSTNI VIDIK SKOZI NAŠE OČI

V Slivni smo vajeni živeti v neokrnjeni naravi, ki se razdaja in nas obdaja vsak dan, zato nam zanjo ni vseeno. Obiskovalcem omogočamo parkiranje v vasi, da lahko raziskujete okolico peš, saj kraj ponuja mnogo čudovitih razglednih točk. Tudi do naše verande se boste sprehodili peš. K trajnostnem razvoju smo strmeli tudi pri izdelavi ekološke kopalnice v naravi. Ker je veranda na samem, na obronku gozda, ni elektrike, osvetlitev pa smo vseeno omogočili z led svetilkami.

Dodatna ponudba

Rokodelska delavnica na naši domačiji Pr’Škrundr. Preizkusili se boste lahko v ročnem oblikovanju gline ali delom z glino na vretenu. Po predhodni najavi se dogovorimo za izvedbo v terminu od 16. do 18. Ure. Cena po osebi 30 eur.
Pohod z malico iz nahrbtnika na Zgornjo Slivno (cerkev sv. Neže, 780m). Prejeli boste zemljevid z označeno potjo, malico z lokalnimi dobrotami in odejo za prijetnejši oddih na travi. Cena po osebi 15 eur.
Predhodno najavo za rokodelsko delavnico ali pohod nam prosim pošljite vsaj dan prej na elektronski naslov info@kmetijaskundr.si ali pokličite na 031 810 046 (Barbara Vrtačnik).

REZERVACIJE

Za rezervacije Verande z vonjem po lavandi pišite na info@kmetijaskundr.si ali pokličite na 031 810 046 (Barbara Vrtačnik).

Vsebuje
Zajtrk: Zajtrk košarica, katere vsebino skrbi Domačija Pr'Škundr
Primerno za
Število oseb: do 2