Menu
Košarica

Accolmile 27,5'' ColaBear Adult Bike št.2

[ VNAPREJ NAMEŠČEN MOČAN MOTOR 8Fun ] Električno gorsko kolo Accolmile 27,5" ColaBear je opremljeno s srednjim motorjem znane blagovne znamke 8fun. Komplet srednjega pogona 750 W vam zagotavlja močno moč za vožnjo in vzpenjanje. Največji navor je 120 N.M in največja hitrost lahko doseže 50 KM / H. Električno kolo Accolmile je kot super pošast.

Med vožnjo lahko po svojih potrebah izberete način pomoči pri pedalu ali električni način plina s palcem. Priložen je tudi senzor prestavljanja, ki lahko dobro zaščiti vaše kolo in menjalnik. Z žarometom je vožnja ponoči varna.

E-SYSTEM8fun
FRAME27,5" *500 mm okvir kolesa s štirimi drogovi iz ali zlitine
FORKSuntour XCM 30 Kindshock SP261 Hod: 52mm
MOTOR8fun BBS02B 48V 500 W - 50km/h / 120Nm
DISPLAYBAFANG DPC18
BATTERY48V 13,5 Ah L-G baterija s celicami 3500mAh
SHIFTLEV.Shimano8 KMC X8 8 prestavna veriga
CHAINRINGShimano8 KMC X8 8 prestavna veriga
CHAINKMC X8  
BRAKECVO hidravlične zavorne ročiceTEŽA29,9kg
SKUPNA DOVOLJENA MASA150kgNajem kolesa ne vključuje najema zaščitne čelade. Če nimate svoje čelade, pred rezervacijo preverite ali je le ta na voljo. Najem čelade je plačljiv.

Kolo je primerno za vožnjo po asfaltiranih cestah, po makadamskih cestah, po gozdnih poteh in tudi po brezpotjih, ima zadnje vzmetenje, kar posledično pomeni, da je primeren tudi za kake konkretnejše spuste po brezpotju.
Baterija ima doseg nekje do 60km ob upoštevanju nekaterih nasvetov:

 • Kolo pričnemo uporabljati v načinu 1, šele po nekaj kilometrih preklopimo na višje nivoje pomoči elektro motorja in tako  izkoristimo največji doseg baterije,
 • Način 4 in 5 uporabljamo zgolj toliko časa, da premagamo konkretnejše vzpetine, sicer vozimo v osnovnejših načinih,
 • Če opazimo upadanje nivoja baterije pod polovico njene kapacitete, do cilja pa imate še veliko kilometrov, vklopite varčnejši nivo še, ko je baterija na polovici kapacitete, če boste vklopili v varčni način, ko bo imela baterija malo kapacitete, vam preklop v varčni način ne bo več omogočil dostopa do cilja,
 • Pri vožnji naravnost ali navzdol, ko zaradi hitrosti, elektromotor ne  pomaga pri poganjanju, vklopite ekonomični način EKO, tako ne vklapljate elektromotorja z veliko močjo, saj ta ni potrebna.

Primerna uporaba kolesa. S kolesom ne vozite tam, kjer to ni primerno in varno. Kolo je namenjeno vožnji po poteh in NE za spuste po brezpotjih.  Ob sumu okvare kolesa, predrtju gume ali nesreče, prekinite vožnjo in pokličite asistenco. Nadaljevanje vožnje lahko huje poškoduje kolo in povzroči dodatne stroške. Ob spoznanju, da vam rahlo pušča pnevmatika poskrbite, da  pnevmatiko pravočasno dopolnite z zrakom (opcija tlačilka). Mehka pnevmatika povzroči večje kotalni upor in manjši doseg baterije, zaradi večje porabe energije. Mehka pnevmatika lahko povzroči preboj plašča pnevmatike ob vožnji preko neravnin in predčasno prekinitev uporabe kolesa. Pri vožnji po prometnih cestah se držite desnega dela cestišča in ne vozite vzporedno z drugim kolesarjem, temveč vozite zaporedno in omogočite lažje prehitevanje hitrejšim vozilom. Ko zapuščate kolo, ga vedno priklenite na primerno mesto, da preprečite krajo kolesa.

Izberite datum za izposojo koles

Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 dan
45.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)
SPLOŠNI POGOJI NAJEMA IZPOSOJENE OPREME

 1.  V primeru povzročitve škode na opremi, je oseba, ki si je sposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo v višini 60% cene nove opreme.
 2. Oseba, ki si opremo izposodi, prevzema polno odgovornost za opremo.
 3. Izposojena oprema ni zavarovana. Eventualne poškodbe opreme krije oseba, ki si je opremo izposodila. Eventualna kraja opreme je odgovornost osebe, ki si je opremo izposodila in ta oseba je ob najemu seznanjena, da bo v tem primeru plačala 100% vrednosti opreme.
 4. V primeru kraje je oseba, ki si je opremo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji.
 5. Menjava opreme v najemnem obdobju z opremo enake kvalitete in vrednosti je vedno mogoča. Prav tako je mogoča menjava opreme za drugo višje kvalitete z doplačilom razlike v ceni najema. V primeru, da se menja oprema za opremo nižje kvalitete pa vračilo denarja ni možno.
 6. Najem opreme je potrebno plačati vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja.
 7. V primeru zamude vračila opreme se zaračunava dodaten dan najema po veljavnem ceniku.
 8. V kolikor oprema ni vrnjena najkasneje v 3 dneh po izteku najemnega obdobja bo oprema prijavljena na Policijo kot ukradena.
 9. Oprema se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila.
 10. Ob prevzemu izposojene opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu opreme. S podpisom izjave najemnik sprejme splošne pogoje izposoje opreme.
Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti
Primerno za
Električno kolo: Na lastno odgovornost
Minimalna starost: nad 12let
Število oseb: do 1