Menu
Košarica

Bivanje na platoju - Smreka

Alt

Plato na smreki je največji izmed vseh naših platojev. Vpet je ob deblo, tako da začutite njeno energijo in vonj. Najvišja točka je približno 12 m od tal. Na plato Smreka se povzpnete preko sosednjega drevesa javor. Med njima je postavljen most. Na ta način smo uspeli zmanjšati višino lestve za dostop na plato. Sedaj se je potrebno povzpeti po lestvi v višini 4 metre.

Večer boste preživeli na bližnjem travniku ob kurjenju ognja in travniški večerji, zjutraj pa vas bo na plato privezana čakala košarica z zajtrkom.

Na smreki boste prespali tisti, ki si želite najbolj pristen stik z gozdom. Vonj, ki ga oddaja smreka je blagodejen in pomirjujoč. Kljub temu, da boste spali v krošnji smreke, je ob jasni noči pogled v nebo veličasten. Delčki neba, ki se vidijo med krošnjami dreves v gozdu namreč razkrivajo del zvezdnatega neba.

Po keltskem izročilu nam smreka daje upanje, zanesljivost in nas vodi, če ji le zaupamo. Ima energijo skrivnostne ženske, ki nas vodi iz teme na svetlobo in nam kaže, da lahko tudi v največji temi zasveti luč. Je eno izmed redkih dreves, ki ima močno energijo skozi celo leto, ima sposobnost, da nas obvaruje in očisti krivice, napetosti in razdražljivosti.

Smreka nam odvzame negativno energijo in nas napolni z upanjem.

Rezerviraj termin

Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 nočitev
160.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)

Popusti in dodatno

  • dodatna oseba 30 EUR
  • otrok do 4,99 leta starosti BREZPLAČNO
  • otrok do 11,99 leta starosti 25 EUR
  • če se za spanje odloči posameznik priznamo 10 EUR popusta
  • ob rezervaciji dveh nočitev v isti postelji za dve osebi, vam za drugo nočitev priznamo 20 EUR popusta

Hišni ljubljenčki pri nas niso dobrodošli. Storitev je v gozdu, kjer živijo gozdne živali in posledično to pomeni, da boste pri nas doživeli tudi nočno življenje gozda. Seveda pa tega z vašim ljubljenčkom ne bo mogoče, ker tega ni vajen in vam ne bo omogočil tega doživetja.

Vsebuje
Nočno bivanje : od 18h do 10h naslednjega dne
Večerja: večerja na travniku
Nočno doživetje v krošnjah: na vrhunskih vzmetnicah, vzglavnikih in pod odejami Slovenske postelje
Zajtrk: jutranji zajtrk na drevesu (v piknik košarici)
Primerno za
Minimalna starost: 16 let
Število oseb: do 6

SMREKA - jemalka negativne energije

Smreka nam daje upanje, zanesljivost in nas vodi, če ji le zaupamo. Je eno izmed redkih dreves, ki oddaja močno energijo skozi celo leto, ima sposobnost, da nas obvaruje in očisti krivice, napetosti in razdražljivosti.