Menu
Your Cart

EXPERIENCE A PLATFORM

To experience a platform among treetops in the center of Slovenia is an unforgettable adventure for a couple, a family, or friends. You can sleep among treetops on a set platform. You will have a meadow supper in the evening, and in the morning, your breakfast basket will be fastened to your platform, ready for you to enjoy breakfast in bed. You can also have a picnic on a platform in treetops, by day, which is an experience by itself.

Model: jesen-plato
11m
up to 3
Ash
Plato je vpet na drevesno deblo jesena in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Platoji so različnih velikosti in jesen omogoča spanje 4 osebam. Jesen ima posebno energijo. Spodbuja domišljijo, krepi, oživlja in jemlje slabo energijo. Pomaga nam razumeti naše poslan..
160.00€
Ex Tax:146.12€
Model: hrast-plato
15m
up to 3
Oak
 Plato je vpet na drevesno deblo hrasta in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Na hrastu je prostora za 3 osebe. Plato na hrastu je obrnjen na vzhod, tako, da vas bo ob jasnem vremenu zjutraj prebudil sončni vzhod. Zvečer boste lahko opazovali dogajanje..
160.00€
Ex Tax:146.12€
Model: smreka-plato
12m
up to 6 persons
Spruce
Plato na smreki je največji izmed vseh naših platojev. Vpet je ob deblo, tako da začutite njeno energijo in vonj. Najvišja točka je približno 12 m od tal. Na plato Smreka se povzpnete preko sosednjega drevesa javor. Med njima je postavljen most. Na ta način smo uspeli zmanjšati višino lestve za dost..
160.00€
Ex Tax:146.12€
text_pagination