Menu
Košarica

DARILNI BONI

Model: bon-bivanje-v-krosnjah
Plato je vpeto na drevesno deblo Hrasta in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Platoji so različnih velikosti in omogočajo spanje od 2 – 6 osebam hkrati. Prav tako so ti platoji na različnih drevesih, z različnimi razgledi in na različnih lokacijah. Vsako drevo ima svojo en..
150.00€
Brez DDV: 136.99€
Model: bon-dnevno-dozivetje-visece-postelje
Bon Dnevno doživetje viseče postelje..
80.00€
Brez DDV: 73.06€
Model: celodnevno-druzinsko-dozivetje
Dnevno doživetje za pareVključuje vstopnico za pustolovski park, piknik v krošnjah in delavnico gozdnega čutnega razvajanja vse za 2 odrasli osebi. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, saj vključuje piknik na drevesu in gozdno čutno razvajanje, ki oba potrebujeta rezervacijo. Za navedeni ..
148.00€
Brez DDV: 135.16€
Model: bon-dnevno-druzinsko-dozivetje
Bon Dnevno družinsko doživetjeVključuje družinsko vstopnico za pustolovski park, piknik v krošnjah in delavnico gozdnega čutnega razvajanja vse za 2 odrasli osebi in 2 otroka..
181.40€
Brez DDV: 165.66€
Model: Paket-dnevno-nočna-druzinska-pustolovscina
Dnevno - nočna družinska pustolovščinaVključuje družinsko vstopnico za pustolovski park za en dan in Bivanje v krošnjah za 2 odrasli osebi in izbrano število otrok. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, zaradi Bivanja v krošnjah. Stranke lahko izberejo predlagan vrstni red produktov: ..
186.80€
Brez DDV: 170.59€
Model: bon-druzinsko-dozivetje
Bon Družinsko doživetje..
105.00€
Brez DDV: 95.89€
Model: gozdno-čutno-razvajanje
Pravijo, da je gozd odlično zdravilo proti stresu, zato smo ob Pustolovskem parku Geoss razvili program gozdno čutno razvajanje. Gre za voden oddih v blagodejnem objemu gozda. V našem gozdu smo našli prostor, ki je nabit s pozitivno energijo ter v njem razpostavili viseče postelje, talna sedala..
60.00€
Brez DDV: 54.79€
Model: bon-piknik-v-krosnjah
Bon Piknik v krošnjah..
60.00€
Brez DDV: 54.79€
Model: vrednostni-bon
 Vabimo vas na obronek gozda, kjer se boste spočili od stresa vsakdanjika in kjer boste lahko brezskrbno uživali v dragocenih trenutkih, ki jih pogrešamo v sedanjem tempu življenja.Lesena veranda stoji neposredno nad nasadom gorske sivke, katere vonj vam bo pomagal pri nemirnem spancu in slabi ene..
0.00€
Brez DDV: 0.00€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)