Menu
Košarica

DARILNI BONI

Model: bon-bivanje-v-krosnjah
Bon Bivanja v krošnjah je odlično darilo za vse tiste, ki želite podariti izvirno darilo.Največkrat ga stranke podarijo za poročno darilo, ali za okroglo obletnico parom. Je pa seveda odlično darilo tudi za družino, za katero veste, da so radi v naravi.Bivanje v krošnjah vključuje večerjo na travnik..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: bon-dnevno-druzinsko-dozivetje
Bon Celodnevno družinsko doživetjeVključuje družinsko vstopnico za pustolovski park, piknik v krošnjah in delavnico gozdnega čutnega razvajanja vse za 2 odrasli osebi in 2 otroka..
213.00€
Brez DDV: 194.52€
Model: bon-dnevno-dozivetje-visece-postelje
Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Dnevno doživetje viseče postelje omogoča, da doživite nenavaden občutek postelje, ki je vpeta zgolj v eni točki. Postelja prosto visi na vrvici pod drevesno krošnjo in je od t..
80.00€
Brez DDV: 73.06€
Model: celodnevno-druzinsko-dozivetje
Dnevno doživetje za pareVključuje vstopnico za pustolovski park, piknik v krošnjah in delavnico gozdnega čutnega razvajanja vse za 2 odrasli osebi. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, saj vključuje piknik na drevesu in gozdno čutno razvajanje, ki oba potrebujeta rezervacijo. Za navedeni ..
150.00€
Brez DDV: 136.99€
Model: Paket-dnevno-nočna-druzinska-pustolovscina
Dnevno - nočna družinska pustolovščinaVključuje družinsko vstopnico za pustolovski park za en dan in Bivanje v krošnjah za 2 odrasli osebi in izbrano število otrok. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, zaradi Bivanja v krošnjah. Stranke lahko izberejo predlagan vrstni red produktov: ..
196.80€
Brez DDV: 179.73€
Model: Bon-Dnevno-nočna-pustolovščina-za-pare
Dnevno - nočna pustolovščina za pareVključuje dve vstopnici za odrasli osebi: za Pustolovski park Geoss in Bivanje v krošnjah.Za navedeni paket je potrebna rezervacija, zaradi Bivanja v krošnjah. Stranke lahko izberejo predlagani vrstni red produktov: 1.) preko dneva obisk Pustolovskega pa..
196.80€
Brez DDV: 179.73€
Model: bon-bivanje-v-krosnjah
Vabimo vas na obronek gozda, kjer se boste spočili od stresa vsakdanjika in kjer boste lahko brezskrbno uživali v dragocenih trenutkih, ki jih pogrešamo v sedanjem tempu življenja.Lesena veranda stoji neposredno nad nasadom gorske sivke, katere vonj vam bo pomagal pri nemirnem spancu in slabi energi..
120.00€
Brez DDV: 109.59€
Model: bon-druzinsko-dozivetje
Bon Družinsko doživetje.Kombinacija Družinske vstopnice v pustolovskem parku in Gozdnim čutnim razvajanjem za 2 odrasla in 2 otroka..
112.00€
Brez DDV: 102.28€
Model: bon-piknik-v-krosnjah
Podarite nepozabno doživetje piknika na drevesu. Edinstven prostor za piknik se nahaja dejansko v krošnji drevesa.Fiksni platoji v krošnjah dreves omogočajo dnevno izvedbo piknika na drevesu, ponoči pa bivanje v krošnjah. Nameščeni so od 10 do 15 metrov nad tlemi. Nanje se povzpnete po leseni lestvi..
60.00€
Brez DDV: 54.79€
Model: bon-doživetje-za pare
Doživetje za pareVključuje Vstopnico za Pustolovski park geoss in delavnico gozdnega čutnega razvajanja. Za navedeni paket je potrebna rezervacija, saj vključuje delavnico gozdnega čutnega razvajanja. Stranke lahko izberejo predlagan vrstni red produktov: 1.) najprej gozdno čutno razvajanj..
77.00€
Brez DDV: 70.32€
Model: vrednostni-bon
 Vabimo vas na obronek gozda, kjer se boste spočili od stresa vsakdanjika in kjer boste lahko brezskrbno uživali v dragocenih trenutkih, ki jih pogrešamo v sedanjem tempu življenja.Lesena veranda stoji neposredno nad nasadom gorske sivke, katere vonj vam bo pomagal pri nemirnem spancu in slabi ene..
poljubna vrednost
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)