© 2015 by Planika.NET
MENU

Ponudba

Gozdno čutno razvajanje

Gozdno čutno razvajanje

Pravijo, da je gozd odlično zdravilo proti stresu, zato smo Bivanju v krošnjah dodali Gozdno čutno razvajanje – 3-urni voden oddih v blagodejnem objemu gozda.

V našem gozdu smo poiskali prostor, ki je nabit s pozitivno energijo ter nanj razpostavili viseče postelje, talna sedala in druge elemente za razvajanje. Povezali smo se s strokovnjaki ter pripravili 3-urni voden oddih, ki vključuje krepitev imunskega sistema, zniževanje ravni hormona kortizola (vzroka večine bolezni), predvsem pa sprostitev, regeneracijo in mentalni trening, ki preverjeno deluje. Vključili smo tudi starodavne modrosti človekovega zdravljenja z naravo ter tehnike za obvladovanje stresa.

Med gozdnim čutnim razvajanjem boste uživali v objemu gozda, se gibali po njem, izvajali dihalne vaje, preizkušali tehnike za obvladovanje stresa, se sprehodili po gozdni čutni poti, preizkusili vaje čuječnosti, se sproščali na izvirnih sedalih ter razvajali svoja čutila s čajem iz skrbno izbranih sezonskih cvetlic.

Po gozdnem čutnem razvajanju boste sproščeni in opremljeni s praktičnim znanjem o načinih obvladovanja stresa, ki jih boste znali uporabljati v vsakdanjem življenju.

Zdravje ni stanje, je način življenja, ki krepi telo in duha. In mi to filozofijo živimo. Se nam pridružite?

Program Gozdno čutno razvajanje je v sodelovanju z Bivanjem v krošnjah razvila Anita Šerjak Koci, ki ga tudi izvaja. O svobodi od pretiranih čustev bo težko govoril nekdo, ki je ne živi vsak dan. Anita je ženska z mnogimi preizkušnjami v otroštvu, ki se je na neki točki odločila, da je te izkušnje ne bodo zaznamovale. Ob srečanju z njo boste začutili sproščenost, neizmerno željo po raziskovanju in spontano radost. Vseživljenjsko učenje in raziskovanje je njen strasten hobi. Zares se nikoli ne preneha učiti, zato se je pogosto drži nadimek živa enciklopedija. Iz lastnih preizkušenj se je naučila, da za srečno življenje ni preveč uporabno, če obsojaš, prehitro sklepaš, jemlješ stvari osebno in ne daješ vsega od sebe. Zato vsak dan naredi nekaj, česar jo je strah. S tem dejanjem daje odličen zgled svoji okolici in najboljši možen rezultat sama sebi.

CENIK

Redna cena*                              Otvoritveni popust je 40 %*

10 OSEB                                     60,00 € / osebo                       36,00 € / osebo

6-9 OSEB                                   100,00 € /osebo                       60,00 € / osebo

3-5 OSEB                                   150,00 €  /osebo                      90, 00 € /osebo

2 OSEBI                                     200,00 €/ osebo                       120,00 € / osebo

1 OSEBA                                   300,00 €/ osebo                       180,00 € / osebo

*V ceno Gozdnega čutnega razvajanja je vključena vstopnica za Pustolovski park Geoss.

PRIJAVNICA s termini, ko izvajamo Gozdno čutno razvajanje

Kontakt

Telefon: 030 332 332
bivanje@bivanjevkrosnjah.si

Linija sport, Miloš Kimovec s.p.
Slivna 15, 1252 Vače

GPS koordinate:
46.1227694
14.8152692

Twitter

V sredo, ob 10h, novinarjem predstavljamo NOVOST: #gozdnočutnorazvajanje. VABLJENI! https://t.co/LKSvYc16k9 https://t.co/ofRBZ32bv8
Monday, 2. Jul 2018, 10:51 am

Some colder days ahead, but sleeping in treetops in Slovenia is already possible :) @visitljubljana @SrceSlovenijehttps://t.co/KrDGe08Lue
Thursday, 21. Jun 2018, 7:23 pm

Sledite nam

Languages