Menu
Košarica

KTM MACINA RACE 271 S Hardtail velikost S št. 1

Alt

GOZDNO POTEPANJE IN LOVLJENJE. Serija KTM e-hardtail ponuja uravnotežen paket upravljanja, dobro premišljeno specifikacijo in različne možnosti motorja/baterije. Izbirate lahko med 27,5" in 29" kolesi. E-MTB hardtaili se običajno prodajajo za približno 1000 € manj kot modeli s podobnimi specifikacijami s polnim vzmetenjem, kar pomeni, da so pogosto najbolj mamljiva možnost. Druga prednost je, da jih je veliko lažje nastaviti. Modela MACINA RACE in MACINA RIDE ponujata cenejši način, da občutite pretok vašega e-kolesa. RACE je opremljen z motorjem BOSCH PERFORMANCE CX (85 Nm) in baterijo BOSCH POWERTUBE 500 Wh.

E-SYSTEMBOSCH PT-CX5P2
FRAMEMacina MTB 27.5" Alloy6061; PT500Wh Bosch Gen.4 / M-1776
FORKSuntour XCR 34 air 27.5" LOR 100mm 15x110 taper
MOTORBosch PERFORMANCE CX Gen.4 - 25km/h / 85Nm
DISPLAYBosch PURION LCD Display
BATTERYBosch PowerTUBE 500Wh hor.
CHARGERBosch COMPACT Charger 2A
R. DERAILL.Shimano Deore M5120-11/10 SGS shadow+
SHIFTLEV.Shimano Deore M4100-10 display
CRANKSETKTM COMP ISIS 170mm Q16
CHAINRINGFSA Megatooth steel 38T with Chainguard
SPROCKETShimano Deore M4100-10 / 11-46
CHAINKMC e10 EPT e-bike
BRAKEShimano MT401 / MT420 4-Piston
ROTORShimano RT30 CL 180 / 180
WHEEL FKTM Line - Shimano MT400B CL 32H 110-15TA / Ryde Rival30 32H 584x30C / DT Champion 2.0 black
WHEEL RKTM Line - Shimano MT400B CL 32H 148-12TA / Ryde Rival30 32H 584x30C / DT Alpine II 2.34 black
TIRE FSchwalbe Johnny Watts Perf. DD RaceGuard 60-584
TIRE RSchwalbe Johnny Watts Perf. DD RaceGuard 60-584
GRIPKTM Comp Lock
BARKTM Comp rizer15 700mm
STEMKTM Comp 7°
HEADSETKTM Team drop/in 1.1/8"-1.5"
SADDLEKTM Line Sport
SEATPOSTKTM Comp 30.9/350
PEDALMTB-Pedal VP-195E alloy
TEŽA22,2kg
SKUPNA DOVOLJENA MASA140kgNajem kolesa ne vključuje najema zaščitne čelade. Če nimate svoje čelade, pred rezervacijo preverite ali je le ta na voljo. Najem čelade je plačljiv.

Kolo je primerno za vožnjo po asfaltiranih cestah, po makadamskih cestah, po gozdnih poteh in tudi po brezpotjih, a nima zadnjega vzmetenja, kar posledično pomeni, da ni primeren za kake konkretnejše spuste po brezpotju.
Baterija ima doseg nekje do 60km ob upoštevanju nekaterih nasvetov:

 • Kolo pričnemo uporabljati v načinu EKO, šele po nekaj kilometrih preklopimo na višje nivoje pomoči elektro motorja in tako  izkoristimo največji doseg baterije,
 • Način SPORT in TURBO uporabljamo zgolj toliko časa, da premagamo konkretnejše vzpetine, sicer vozimo v osnovnejših načinih,
 • Če opazimo upadanje nivoja baterije pod polovico njene kapacitete, do cilja pa imate še veliko kilometrov, vklopite varčnejši nivo še, ko je baterija na polovici kapacitete, če boste vklopili v varčni način, ko bo imela baterija malo kapacitete, vam preklop v varčni način ne bo več omogočil dostopa do cilja,
 • Pri vožnji naravnost ali navzdol, ko zaradi hitrosti, elektromotor ne  pomaga pri poganjanju, vklopite ekonomični način EKO, tako ne vklapljate elektromotorja z veliko močjo, saj ta ni potrebna.

Primerna uporaba kolesa. S kolesom ne vozite tam, kjer to ni primerno in varno. Kolo je namenjeno vožnji po poteh in NE za spuste po brezpotjih.  Ob sumu okvare kolesa, predrtju gume ali nesreče, prekinite vožnjo in pokličite asistenco. Nadaljevanje vožnje lahko huje poškoduje kolo in povzroči dodatne stroške. Ob spoznanju, da vam rahlo pušča pnevmatika poskrbite, da  pnevmatiko pravočasno dopolnite z zrakom (opcija tlačilka). Mehka pnevmatika povzroči večje kotalni upor in manjši doseg baterije, zaradi večje porabe energije. Mehka pnevmatika lahko povzroči preboj plašča pnevmatike ob vožnji preko neravnin in predčasno prekinitev uporabe kolesa. Pri vožnji po prometnih cestah se držite desnega dela cestišča in ne vozite vzporedno z drugim kolesarjem, temveč vozite zaporedno in omogočite lažje prehitevanje hitrejšim vozilom. Ko zapuščate kolo, ga vedno priklenite na primerno mesto, da preprečite krajo kolesa.

Izberite datum za izposojo koles

Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 dan
60.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)
SPLOŠNI POGOJI NAJEMA IZPOSOJENE OPREME

 1.  V primeru povzročitve škode na opremi, je oseba, ki si je sposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo v višini 60% cene nove opreme.
 2. Oseba, ki si opremo izposodi, prevzema polno odgovornost za opremo.
 3. Izposojena oprema ni zavarovana. Eventualne poškodbe opreme krije oseba, ki si je opremo izposodila. Eventualna kraja opreme je odgovornost osebe, ki si je opremo izposodila in ta oseba je ob najemu seznanjena, da bo v tem primeru plačala 100% vrednosti opreme.
 4. V primeru kraje je oseba, ki si je opremo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji.
 5. Menjava opreme v najemnem obdobju z opremo enake kvalitete in vrednosti je vedno mogoča. Prav tako je mogoča menjava opreme za drugo višje kvalitete z doplačilom razlike v ceni najema. V primeru, da se menja oprema za opremo nižje kvalitete pa vračilo denarja ni možno.
 6. Najem opreme je potrebno plačati vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja.
 7. V primeru zamude vračila opreme se zaračunava dodaten dan najema po veljavnem ceniku.
 8. V kolikor oprema ni vrnjena najkasneje v 3 dneh po izteku najemnega obdobja bo oprema prijavljena na Policijo kot ukradena.
 9. Oprema se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila.
 10. Ob prevzemu izposojene opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu opreme. S podpisom izjave najemnik sprejme splošne pogoje izposoje opreme.
Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti
Primerno za
Električno kolo: Na lastno odgovornost
Minimalna starost: nad 12let
Število oseb: do 1