Menu
Košarica

BIVANJE NA PLATOJU

Bivanje na platoju v krošnjah v središču Slovenije je lahko nepozabno doživetje v dvoje, z družino ali prijatelji. V krošnjah lahko tudi prespite, na zato pripravljenem platoju. Zvečer vam pripravimo travniško večerjo, zjutraj pa vas čaka piknik košarica privezana na vašo posteljo v krošnji in si zajtrk privoščite kar v njej. Čez dan pa vam na platojih v krošnjah pripravimo piknik, ki je prav tako lahko prav posebno doživetje.

Model: smreka-plato
12m
do 6 oseb
Smreka
Plato na smreki je največji izmed vseh naših platojev. Vpet je ob deblo, tako da začutite njeno energijo in vonj. Najvišja točka je približno 12 m od tal. Na plato Smreka se povzpnete preko sosednjega drevesa javor. Med njima je postavljen most. Na ta način smo uspeli zmanjšati višino lestve za dost..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: hrast-plato
15m
do 3 osebe
Hrast
 Plato je vpet na drevesno deblo hrasta in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Na hrastu je prostora za 3 osebe. Plato na hrastu je obrnjen na vzhod, tako, da vas bo ob jasnem vremenu zjutraj prebudil sončni vzhod. Zvečer boste lahko opazovali dogajanje..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Model: jesen-plato
11m
do 3 osebe
Jesen
Plato je vpet na drevesno deblo jesena in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Platoji so različnih velikosti in jesen omogoča spanje 4 osebam. Jesen ima posebno energijo. Spodbuja domišljijo, krepi, oživlja in jemlje slabo energijo. Pomaga nam razumeti naše poslan..
160.00€
Brez DDV: 146.12€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)