Menu
Košarica

Doživetje viseče postelje - Oreh

Alt

Viseče postelje so nameščene na drevesih z močnimi stranskimi vejami, ki omogočajo vpetje stran od debla drevesa. Na posteljo se povzpnete po vrvni lestvi.

Dnevno doživetje viseče postelje omogoča da doživite nenavaden občutek postelje, ki je vpeta zgolj v eni točki. Postelja prosto visi na vrvici pod drevesno krošnjo in je od tal odmaknjena približno dva metra. Na posteljo se povzpnete po vrvni lestvi. Vzmetnico, odeje in pripadajočo posteljnino so nam po meri naredili izključno za naše potrebe pri Slovenski postelji.

Oreh je samostojno drevo izven gozda, pogled z oreha je lep in prostran. Viseča postelja na orehu je blizu Pustolovskega parka Geoss, kar omogoča zelo hiter dostop do nje, vseeno pa dovolj odmaknjena, da njenih obiskovalcev vrvež iz parka ne moti.

Oreh je drevo z močnim značajem. Spodbuja moč in željo po potrebnih spremembah pri posamezniku, krepi samostojnost in neodvisnost, jasnost in voljo. Oreh nam pomaga objektivno razumeti dogajanje okoli nas in razlikovati med dobrim in zlem.

Ljudje z močnim nihanjem razpoloženja, se ob orehu umirijo.


Lokacija je ob zakupu na voljo od 11. do 17. ure.


Ob doživetju viseče postelje je mogoče naročiti tudi piknik košarico, kar lahko označite na rezervacijskem obrazcu.

Rezerviraj termin

Zaseden termin
Nepotrjen termin
Prost termin
OPOZORILO: Namestitev žal ni možna za izbrano število ljudi!

Razpoložljive možnosti

SKUPAJ:
1 dan
80.00€
Rezerviraj
Imate vprašanje?
030 332 332 (ponedeljek - petek: 9-17. ure)

Dodatno

  • piknik košarica 20 eur
Vsebuje
Nočno bivanje : od 11h do 17h
Primerno za
Minimalna starost: 16 let
Število oseb: do 2

OREH - krepi jasnost in voljo

Oreh je drevo z močnim značajem. Spodbuja moč in željo po potrebnih spremembah pri posamezniku, krepi samostojnost in neodvisnost. Oreh nam pomaga objektivno razumeti dogajanje okoli nas in razlikovati med dobrim in zlem. Pomaga razčistiti med resničnostjo in iluzijami.